29 Ekim 2007 Pazartesi

Annem Dizisi 8.Bolum Fragmani

Annem Dizisi 8.Bölüm Fragmanı

26 Ekim 2007 Cuma

Annem Dizisi 7. Bolum - 9 Son

Annem Dizisi 7.Bölüm 9.Parça Son

Annem Dizisi 6. Bolum - 8

Annem Dizisi 7.Bölüm 8.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 7

Annem Dizisi 7.Bölüm 7.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 6

Annem Dizisi 7.Bölüm 6.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 5

Annem Dizisi 7.Bölüm 5.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 4

Annem Dizisi 7.Bölüm 4.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 3

Annem Dizisi 7.Bölüm 3.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 2

Annem Dizisi 7.Bölüm 2.Parça

Annem Dizisi 7. Bolum - 1

Annem Dizisi 7.Bölüm 1.Parça

23 Ekim 2007 Salı

Annem Dizisi 7.Bolum Fragmani

Annem Dizisi 7.Bölüm Fragmanı

19 Ekim 2007 Cuma

Annem Dizisi 6. Bolum - 9 Son

Annem Dizisi 6.Bölüm 9.Parça Son

Annem Dizisi 6. Bolum - 8

Annem Dizisi 6.Bölüm 8.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 7

Annem Dizisi 6.Bölüm 7.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 6

Annem Dizisi 6.Bölüm 6.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 5

Annem Dizisi 6.Bölüm 5.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 4

Annem Dizisi 6.Bölüm 4.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 3

Annem Dizisi 6.Bölüm 3.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 2

Annem Dizisi 6.Bölüm 2.Parça

Annem Dizisi 6. Bolum - 1

Annem Dizisi 6.Bölüm 1.Parça

16 Ekim 2007 Salı

Annem Dizisi 6. Bolum Ozeti

Gonca babasına gidiyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları yeni dizisi “Annem” bu hafta da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde; Gonca’nın artık babasının yanında yaşamasının daha doğru olacağını düşünen Zeynep, kızını kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Annesinin kendisini istemediğini düşünen Gonca da babasına gidiyor.

Zeynep, Gonca’nın artık babasının yanında yaşamasının doğru olacağını düşünmektedir. Gonca’yı babasının yanına gönderebilmek için de kızını kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Gonca, annesinin garip davranışlarına bir anlam veremez. Annesinin artık kendisini istemediğini düşünen Gonca, evden ayrılıp, babasının yanına gitmeye karar verir. Zeynep’ten böyle bir şey beklemeyen Musa, haberi duyunca tam anlamıyla bir şok yaşar.

Gonca, annesine çok öfkelidir. Zeynep ise kızını kendinden uzaklaştırmak zorunda kaldığı için çok üzgündür. Bu arada Ayşe de Zeynep’in aniden fikrini değiştirmesinden dolayı çok gergin, Musa ve tüm ailesi ise Gonca’nın geleceği için çok mutludurlar.

Gonca, babasının yanında gördüğü ilgi ve rahatlıktan dolayı mutludur ama annesinin kendisini, babasına göndermesini bir türlü hazmedememektedir. Gonca’nın hayatında her şey yolunda gidiyor gibidir. Zeynep için ise, Gonca’sız bir hayat ölümden beterdir. Ama kızının rahat bir hayat yaşadığını bilmek onu biraz olsun rahatlatmaktadır.

Aslında onlar için kötü günler yeni başlamıştır. Gonca ve Zeynep’in tüm hayatı gazete manşetlerine geçmiştir. Ve artık herkes, bakanın kızının ve annesinin kim olduğunu bilmektedir. Ayşe ise artık sınırlarını iyice zorlamaya başlamıştır. Zeynep’le karşı karşıya gelmeye karar veren Ayşe, Zeynep’e öyle yanlış bir soru yöneltir ki, Zeynep artık kendini tutamaz…

15 Ekim 2007 Pazartesi

Annem Dizisi 6.Bolum Fragmani

Annem Dizisi 6.Bölüm Fragmanı

13 Ekim 2007 Cumartesi

Annem Dizisi 6.Bolum 18 Ekim de

Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta perşembe günü 6.Bölümü yayınlanamayan "Annem" dizisi 18 Ekim Parşembe günü 22:15 de Kanal D ekrenlarında.

10 Ekim 2007 Çarşamba

Annem Dizisi Bu Hafta

Kanal D nin Bu haftaki yayın akışına göre Kavak Yelleri adlı diziden sonra "Annem" yerine "İlk Aşk" adlı Film yayınlanacaktır. "Annem" dizisi Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacaktır. Hayırlı Bayramlar.

5 Ekim 2007 Cuma

Annem Dizisi 5. Bolum - 9 Son

Annem Dizisi 5.Bölüm 9.Parça Son

Annem Dizisi 5. Bolum - 8

Annem Dizisi 5.Bölüm 8.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 7

Annem Dizisi 5.Bölüm 7.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 6

Annem Dizisi 5.Bölüm 6.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 5

Annem Dizisi 5.Bölüm 5.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 4

Annem Dizisi 5.Bölüm 4.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 3

Annem Dizisi 5.Bölüm 3.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 2

Annem Dizisi 5.Bölüm 2.Parça

Annem Dizisi 5. Bolum - 1

Annem Dizisi 5.Bölüm 1.Parça

Duygu Yetis Roportaji

Talat Bulut, Vahide Gördüm ve İlhan Şeşen’in başrolde olduğu "Annem" dizisinin genç oyuncusu Duygu Yetiş, Kelebek’e konuştu

Daha önce "Evli ve Çocuklu", "Yağmur Zamanı", "Gülpare" adlı dizilerde kendini gösteren Duygu Yetiş, birkaç haftadır da "Annem"in asi kızı olarak ekranlarda… Kanal D’de perşembe akşamları yayımlanan "Annem"de annesine cehennem azabı yaşatan Gonca adlı bir genç kızı canlandıran Yetiş, "Zamanında ben de annemi çok üzdüm. Düşününce inanamıyorum" diyor.

Biraz kendinizden bahseder misiniz?

- 22 yaşındayım. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nde 2’nci sınıf öğrencisiyim. 16 yaşımdayken Duygu Başara ajansına kayıt oldum. İlk başlarda ufak tefek reklamlarda yer aldım. Arkasından "Evli ve Çocuklu" projesi geldi. Ardından "Yağmur Zamanı" ve "Gülpare"de rol aldım. Şimdi de "Annem"in kadrosundayım.

Başlangıcından bu yana hiç boş zamanınız olmamış. Onlarca genç yeteneğin arasından sıyrılmak zor değil miydi?

- Ben ortaokula giderken tiyatro yapıyordum. Daha sonra da arkadaşlarımın kısa filmlerinde yer almaya başladım. Üniversiteye daha geçen sene girmiş olmama rağmen çocukluğumdan beri oyunculuğa yatkınlığım vardı. "Yağmur Zamanı"nda çok ufak bir rolüm varken, o karakter kendi içinde büyüdü. Diziye 17 yaşındaki bir genç kız olarak girdim, sonradan iki çocuk annesi bir kadını canlandırdım. Bunun yetenekle alakası var. O zaman eğitimim yoktu. Buna rağmen "Ben yetenekliyim zaten" diyerek kendimi salmadım. Kurslara gittim.

Fiziksel özellikler ne kadar etkili?

- Yeteneğin yanında o da önemli, ama fiziksel özelliklerimi kullanarak bir yerlere gelmek istemem. İsteseydim o şekilde de başarılı olurdum. Ben dış görünüş avantajını aldığım eğitimle pekiştirdim.

"Annem" dizisinde canlandırdığınız Gonca karakteri, ergenlik çağında çok asi bir kız… Peki, siz o yaşlarda nasıldınız?

- Ben de aynen Gonca gibiydim. Gonca maddi açıdan annesine çok yükleniyor. Ben belki maddi açıdan bu kadar yüklenmedim ama gerçekten asi bir çocuktum. Annem izlerken, "O yaşlarına geri dönüyorum" diyor. Zaten bu işe başladığım zaman geçmişe dönüp kendimden çok yararlandım. İnsan belli bir olgunluğa eriştikten sonra "Ben bunları nasıl yaptım" diyor.

Annenizi çok üzdüğünüzü düşünüyor musunuz?

- Evet, ama bir daha asla…

Ergenlik döneminden sonra hayatınızda neler değişti?

- Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum ve çok erken yaşta çalışmaya başladım. Bir annenin çocukları için neler yaptığını, para kazanmanın ne kadar zor bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yüzden o asi dönem çok uzun sürmedi.

Ya babanız?

- Babamla ilişkimiz devam ediyor, ama aynı evde olmadığımız için annem kadar yakın değiliz.

Oyunculuk anlamında hedefleriniz neler?

- Ben sadece oyunculuğumla gündemde olmak istiyorum. Şu anda çok gencim. Sevişme gibi zor sahnelerde rol almam için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama ilerisi için kesin konuşmak istemem. Kendimi kanıtladıktan sonra güzel bir iş gelirse düşünürüm.

Gonca ağır bir travma yaşıyor

Gonca’yı en iyi anlayanlardan biri de sizsiniz. Onun verdiği tepkiler sizce abartılı mı, yoksa aynı olaylarla karşılaşsanız sizin de tepkileriniz aynı mı olurdu?

- Gonca’nın yaşındayken karşılaşsaydım, tepkilerim onunkiyle aynı olurdu. O ağır bir travma yaşıyor. Büyük bir ikilemde… Anneyi aldattığı için babaya mı kızsın, yoksa bir babası olduğunu söylemediği için annesine mi?

Hürriyet

2 Ekim 2007 Salı

Annem Dizisi 5. Bolum Ozeti











Annem Dizisi 5.Bölüm Özeti

Musa ve Zeynep, kızları için buluşuyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları yeni dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde; Musa ile Zeynep, Gonca için buluşuyor. Musa’yla yaptıkları konuşmanın ardından da Zeynep’in aklı karışıyor.

Ayşe, başına gelen talihsiz olay sonucunda hastaneye kaldırılır. Musa’yı bu durum karşısında yalnız bırakmak istemeyen Zeynep, her şeye rağmen Musa’nın yanında olur ve Ayşe için elinden geleni yapar. Zeynep’e bir hayat borcu olduğunu öğrenen Ayşe için, Zeynep’in karşısında böyle bir durumda kalmak hiç de hoş olmamıştır.

Ali, gizleyemediği duygularını Zeynep’e bir şekilde belli etmiş, Zeynep’in kendisine bakış açısının ise arkadaşlıktan öte olmadığını anlamıştır. Bu durumu kabullenmekte zorlanan Ali, ne yapacağını bilemez bir haldedir.

Gonca’nın artık herkes tarafından Musa Bayri’nin kızı olduğunun bilinmesi, 16 sene boyunca Zeynep’in sakladığı tüm gerçekleri ve Gonca’nın annesinden sakladığı gerçekleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başlamıştır bile.

Zeynep için, duyduğu bu acı gerçeklerle yüzleşmek hiç de kolay olmayacaktır. Gonca için de durum pek farklı değildir. Artık okuldaki tüm arkadaşları ve Eymen, Gonca’nın aslında nasıl bir hayat yaşadığını bilmektedirler.

Zeynep, Musa ile yaptıkları konuşmayı bir türlü kafasından çıkaramaz. Aklı öyle karışmıştır ki, ne yapacağını bilemez bir haldedir. Gonca için hangisi daha iyidir? Babasının yanında yaşayacağı bolluk ve rahat içindeki hayat mı, yoksa annesinin yanındaki yokluk ve sıkıntı çekerek yaşadığı hayat mı?

1 Ekim 2007 Pazartesi

Annem Dizisi 5.Bolum Fragmani

Annem Dizisi 5.Bölüm Fragmanı