31 Ağustos 2007 Cuma

Annem Dizisi 6 Eylul Pazartesi Basliyor

Kanal D nin merakla beklenen yeni dizisi 6 Eylül Pazartesi saat 22:15 de başlıyor.

28 Ağustos 2007 Salı

Annem Dizisi Yeni Fragman



Annem Dizisi Yeni Fragmanı, Videosu

Annem Dizisi İrem Altug


Yeni Sezonda Kanal D de yayınlanacak olan Annem dizisinde İrem Altuğ da yer alıyor.

Annen Dizisi Tanitim Fragmani



Annen Dizisi Tanıtım Fragmanı, Videosu

Annem Dizisi Tuncer Salman


Hokkabaz, Saklambaç, Organize İşler, Son Osmanlı, Vizontele Tuuba, Vaka-i Zaptiye, Beşik Kertmesi, Vizontele yapımlarından da tanıdığımız
Tuncer Salman da yeni başlayacak olan Annem dizisinde rol alan oyunculardan.

Annem Dizisi Ali Erkazan


Yeni Sezonda Kanal D de yayınlanacak olan Annem dizisinde Ali Erkazan da yer alıyor.

Annem Dizisi Seda Akman


Seda Akman yeni sezonda kanal D de yayınlanacak olan Annem dizisinde Talat Bulut'un sevgilisi rolünde yer alıyor.

Annem Dizisi Vehide Gördüm


Vehide Gördüm yeni sezonda kanal D de yayınlanacak olan Annem dizisinde sokakta köfte satarak çocuklarını geçindirmeye çalışan eski eşini(Talat Bulut) canlandırıyor.

Annem Dizisi Kadrosu ve Oyuncuları

Yeni sezonda, kanal d'de yayına başlayacak olan annem'in oyuncuları ve kadrosu;

Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Gamze Özer
Görüntü Yönetmeni: Oktay Başpınar
Sanat Yönetmeni: Selda Çiçek
Kostüm Tasarım: Hale İşsever
Müzik: Kıraç

Oyuncular:


Vahide Gördüm (Zeynep Eğilmez)
Duygu Yetiş (Gonca Eğilmez)
Talat Bulut (Musa Bayri)
İlhan Şeşen (Polis Ali)
Seda Akman (Ayşe - Musa Bayri sevgili)
Ali Erkazan (Pazarcı Ahmet)
Emel Göksu (Emine - Musa Bayri Anne)
Tuncer Salman (Mehmet Eğilmez)
Zeynep Gülmez (Süreyya)
Cavit Çetin Güner (Eymen)
Melda Arat
İrem Altuğ

Dizinin müzikleri ise kıraç'a ait. Talat Bulut bir milletvekilini, Vahide Gördüm ise sokakta köfte satarak çocuklarını geçindirmeye çalışan eski eşini canlandırıyor. Seda Akman da Talat Bulut'un sevgilisi rolünde yer alıyor.

Annem Dizisi Talat Bulut

Talat Bulut yeni sezonda kanal D de yayınlanacak olan Annem dizisinde bir milletvekilini canlandırıyor.

Talat Bulut' un biyografisi;

1956 yılında Sarıkamış’ta dünyaya gelen Talat Bulut, oyunculukla ilk olarak 1975 yılında yer aldığı “ Dimitrov ” adlı oyunla tanıştı.

Uzun bir süre Ankara Sanat Tiyatrosu bünyesinde oyunculuk yapan Bulut, sinemaya Türkan Şoray’ın teşvikiyle adım attı. İlk olarak “ Hazal ” filminde oynayan aktör, kamerayı sevdi ve birçok sinema filminde rol aldı.

“ Yılanı Öldürseler ”, “ Göl ”, “ Çayda Çıra ”, “ Karanfilli Naciye ”, “ Firar ”, “ Fidan ”, “ Kuyucaklı Yusuf ”, “ Kurbağalar ”, “ Her şeye Rağmen ” ve “ Manisalı Tarzan ” gibi Türk sinemasının seçkin örneklerinde rol aldı.

Annem Dizisi İlhan Şeşen

Yeni başlayacak olan Annem Dizisinde İlhan Şeşen de rol alıyor.

İlhan Şeşen'in Biyografisi;

18 Haziran 1948'de Manisa'da doğan İlhan Şeşen, Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra 10 yıl serbest avukat olarak çalıştı.1968'de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başladı ve aynı yıl gitar çalmayı öğrendi. 1971 yılında "Kavga" isimli bir kırkbeşlik plak çıkarttı. 1983'te avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken'i kurdu. Grubun çalışmalarına ara verdiği dönemde, 1994 yılında "Aşk Haklı" isimli solo albümünü yaptı.

TRT'ye "Gençler Haklı" isimli bir program hazırlayan Şeşen, 1995 yılında bu defa özel bir kanalda "Arka Pencere" isimli bir programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. "Amcam Burada" isimli bir de radyo programı hazırlayan İlhan Şeşen, TRT1'de yayınlanan "Cesur Kuşku" adlı dizide rol aldı. İkinci solo albümü "Neler Oluyor Bize" yi 2002 Ocak ayında sevenleriyle buluşturan İlhan Şeşen, albümün içindeki bütün şarkıları ve özellikle "Neler Oluyor Bize" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı.

1,5 yıl aradan sonra Türk Pop Müziğinin "amca"sı İlhan Şeşen, yeni solo albümü "Şimdi Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim?" ile sevenleriyle buluştu. Aynı dönemde TRT1'de yayınlanmakta olan "Mühürlü Güller" isimli dizide rol aldı. Dördüncü solo albümü "Aşk Yalan" ise Mayıs 2005'te müzik marketlerdeki yerini aldı. Ayrıca iki sezondur ATV'de yayınlanmakta olan "Aliye" isimli dizide rol alan İlhan Şeşen'in Melis ve Fuat adlarında iki çocuğu var.

Annem Dizisi Kanal D de başlıyor

Faruk turgut yaptığı röportajda üç yeni diziye başlayacağını artık sarkıcılarla dizi çekmeyeceğini açıkladı. bu projelerde ilki ağustosta kanal d için çekilecek annem adlı dizi. yönetmen faruk teber senarist gamze özer başrol oyuncuları talat bulut vahide gördüm ilhan şeşen ali erkazan seda akman tuncer selman. müzikler ise kıraça ait.

talat bulut bir milletvekilini vahide gördüm ise pazarlarda köfte satarak çocuklarını geçindirmeye çalışan eski eşini canlandırıyor. 16 yaşında bir kızları var ve kız annenin yanında yaşıyor. bu dizide ayrılmış anne babanın çocuklar üzerindeki etkisini ele alacağız diyen faruk turgut dizi üzerinde 6 aydır çalıştıklarını ve çok başarılı olacağını kaydetti.