4 Eylül 2007 Salı

Annem Dizisi Duygu Yetis Resimleri














Duygu Yetiş Resimleri (büyültmek içib resme tıklayın)
Duygu Yetiş (Gonca Eğilmez) Annem Dizisi

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bazı şeyler vardır kelimelerle ifade edemezsin işte sana baktıkça ifade edemediklerimin resmini görüyorum.

usluhan dedi ki...

karanlıkta yürümeyi bi dene belki o zaman hayatında aydınlık bildiğin çoğu şeyin ne kadar karanlık olduğunu öğrenirsin(usluhan76)

aleyna dedi ki...

*dönüşü yoq geLemem artıq , geLipde seni ßuLamam artıq , ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın , kadere isyan edemem artıq!
bu kısla herşeyimiz aynı bizim ya..!huyumuz suyumuz,kaderimiz...! herşeiyimz ya.! inşallah en kısa zamanda seninle tanışmak nasip olur=)TENİ TEVİOM=) ben de aleyna=)..KiB Byyy....!

alican_33 dedi ki...

sen gerçektende çok güzel ve iyi birisin bence derya hanım ben sizin bi hayranınızım kısacası size hayranım keşke sizi yakından görme şansım olsaydı ama imkansız neyse kendine iyi bak başarıların devamını dilerim

Meryem Demir dedi ki...

sevgili duygu yetiş ben diziyi izlemiyorum (vaktim olmadığı için)
ama herkes beni sana benzetiyor dayanamadım internetten bakıyım dedim gerçekten gözlerimiz aynı. ama doğrusu çok hoş bir bayansın. sana hayatın boyunca başarılar diliyorum.

Jale dedi ki...

Çok tatlısın babanı sorularla sıkıştırınca çok hoşuma gidiyor :)) oh diyorum ne akıllı kız :)) ilk başta gıcıktın hiçbişey beğenmiyodun.Hele annen telefon alınca 'anne kontürlü hat mı aldın 'dedin ya nasıl gıcık geldin bana:)) ama dizi bu dime..ANNEM dizisinin delisiyim hoşgör beni:)) Sonra çok sevdim seni.Başarılar oyunculuk hayatında.....