28 Eylül 2007 Cuma

Annem Dizisi 4. Bolum - 9 Son

Annem Dizisi 4.Bölüm 9.Parça Son

Annem Dizisi 4. Bolum - 8

Annem Dizisi 4.Bölüm 8.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 7

Annem Dizisi 4.Bölüm 7.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 6

Annem Dizisi 4.Bölüm 6.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 5

Annem Dizis 4.Bölüm 5.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 4

Annem Dizisi 4.Bölüm 4.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 3

Annem Dizisi 4.Bölüm 3.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 2

Annem Dizisi 4.Bölüm 2.Parça

Annem Dizisi 4. Bolum - 1

Annem Dizisi 4.Bölüm 1.Parça

25 Eylül 2007 Salı

Annem Dizisi 4. Bolum Ozeti










Annem Dizisi 4.Bölüm Özeti

Zeynep’in yüreğine korku düştü

Musa yıllardır kurduğu düşünün gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutludur. Ve artık kızını yanında görmek istemektedir. Amacı sadece Gonca ile beraber olmak, ona şimdiye kadar yapamadığı babalığını yapmaktır. Ama Zeynep, Musa’nın bu düşüncesini anlayamamakta ve ona duyduğu öfkeyi dizginleyememektedir. Zeynep, kızını Musa’ya vermek istemez ama Musa, Gonca’yı almaya kararlıdır.

Musa, Gonca’ya yakınlaşmak ve yavaş yavaş onun sevgisini kazanmak için hiç zaman kaybetmeden kızı için bir şeyler yapmaya başlamıştır bile. Zeynep, Musa’nın her yaptığına sinirlenmekte, Gonca’nın babasının yanına gitme ihtimalini düşündükçe de korkmaktadır. Mehmet ise ablasının bu tavrına kızmakta ve bir anlam verememektedir. Gonca, artık Eymen’e yakınlaşmaya başlamıştır. Aslında her ne kadar Musa’dan uzak dursa bile, onun artık babası olduğunu kabullenmeye yavaş yavaş başlamıştır. Ve tabi babasının bir bakan olmasının getirdiği rahatlık, onun Eymen’e yaklaşmasını artık kolaylaştırmıştır. İbrahim ile Zehra arasında da soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştır. İbrahim nedensiz yere Zehra’ya ters davranmakta, Zehra ve tüm aile onun bu değişimine bir anlam verememektedir.

Ali, Zeynep’e duyduğu aşkı artık gizleyememektedir. Ömer, babasındaki değişmeler karşısında bir şeylerin farkına varmıştır. Ayşe ise aslında Zeynep’ten içten içe rahatsız olmaya ve onu kıskanmaya başlamıştır bile. Ama yapısı gereği bunu asla Musa’ya belli etmemektedir. Bir taraftan değişecek hayatına kendini alıştırmaya çalışırken, diğer taraftan da esrarengiz bir kişinin farkında olmadan takibi altındadır.

24 Eylül 2007 Pazartesi

Annem Dizisi 4.Bolum Fragmani

Annem Dizisi 4.Bölüm Fragmanı

18 Eylül 2007 Salı

Annem Dizisi 3. Bolum Ozeti

Annem Dizisi 3.Bölüm Özeti

Musa, Gonca’nın üzerine titriyor

Gonca, Zeynep ile Musa’nın konuşmalarını duyduğunda tam anlamıyla bir şok yaşar. Zeynep ve Musa yıllardan sonra tekrar yüz yüze gelmenin şaşkınlığını yaşarlarken, Gonca ise 16 senenin ardından bir babası olduğunu öğrenmenin, gelgitini yaşamaktadır. Gonca, öyle bir çıkmaza girer ki ne yapacağını bilemez bir haldedir. Annesinin ve dayısının yıllarca kendisini, babasının öldüğünü söyleyerek kandırmış olmalarına dayanamaz ve annesine sırtını döner. Zeynep ise her şeyi mahvettiğini düşündüğü Musa’ya çok kızgın, Gonca’nın kendisiyle konuşmamasından dolayı da çok üzgündür.

Musa, Gonca’yı hemen benimsemiş, sahiplenmiştir. Sanki onun, kendi kızı olduğunu yıllardan beri biliyor gibidir. Ayşe, Musa’yı kaybedeceğini düşünmeye başlamıştır. Fakat hala soğukkanlı bir şekilde olup biteni uzaktan gözlemleyip anlamaya çalışır. Musa, bir anda Gonca’nın hayatına girmiş, onu da kendi hayatına dahil etmiştir. Ve yıllardan sonra kavuştuğu kızını bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Annem Dizisi 3.Bolum Fragmani

Annem Dizisi 3.Bölüm Fragmanı

12 Eylül 2007 Çarşamba

Annem Dizisi 2. Bolum Ozeti


Annem Dizisi 2. Bölüm Özeti

Zeynep üzüntülü, Musa vicdanıyla baş başa

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları yeni dizisi “Annem” bu akşam ikinci ve yeni bölümü ile ekrana geliyor. İlk bölümü milyonları ekran başına kilitleyen ve izleyicilerden tam not alan dizide bu akşam; Gonca’nın evden kaçması Zeynep’i üzüntüye boğarken, bir kızı olduğunu öğrenen Musa da, bir geçmiş muhasebesi yaparak vicdanıyla baş başa kalıyor.

Gonca’nın evden kaçmasının ardından Zeynep ne yapacağını bilemez. Yaşadığı üzüntü, şaşkınlık ve korku yıllar boyunca sakladığı sırrını bir anda ortaya çıkarır. Zeynep, Musa’nın Gonca’yı öğrenmemesi için elinden gelen her şeyi yapar. Fakat Musa, hiç ummadığı anda kendisine gelen bir telefonla Gonca isimli bir kızı olduğunu öğrenir.

Musa’nın kafasından tüm hayatı film şeridi gibi geçmekte, vicdanıyla geçmiş muhasebesi yapmaktadır. Ayşe’ye ise bu olay hiç inandırıcı gelmez. Aslında duyduğu bu haber onu çok korkutmuştur ve ne yapacağını bilemediği için kendini inandırmak istememektedir. Emine ve tüm aile tam bir şok içindedirler.

Herkes, aniden ortaya çıkan bu olayın şaşkınlığını yaşarken, Gonca her şeyden habersizdir. Annesinin inadını kırmak ve arsayı satmasını sağlamak için evden ayrılan Gonca, çareyi Mehmet’in yanına gitmekte bulur.
Zeynep’in daha fazla üzülmesine dayanamayan ve Musa Bayri gerçeğinin ortaya çıktığını öğrenen Mehmet, Gonca’yı eve geri götürür. Ama herkesin gözden kaçırdığı bir gerçek vardır. Musa Bayri artık her şeyi bilmektedir.

8 Eylül 2007 Cumartesi

Annem Dizisi Duygu Yetis


Annem Dizisi Oyuncuları: Duygu Yetiş

Duygu Yetiş 22 yaşında. 6 yıldır kamera önünde. Tatlı Hayat, Evli ve Çocuklu, Yağmur Zamanı dizilerinden sonra şimdi Annem dizisinde rol alıyor. Bunun yanı sıra çeşitli reklamlarda yer alıyor. Piyasanın çok değiştiğini söylüyor: "Bundan dört yıl önce dizilere oyuncu seçiminde bekleyen 3-4 kişi olurdu. Artık odalar dolusu insan oluyor. Bu kadar insanın arasından sıyrılmak çok zor. Gece yarısına kadar veya sabahın köründe çalışabiliyorsunuz. İnsanın biraz da kendine güveni olması gerekiyor. İlerde hem oyunculuk, hem grafikerlik yapmak istiyorum."

6 Eylül 2007 Perşembe

Annem Dizisi 1. Bolum 1



Annem Dizisi 1. Bölüm Parça 1

Annem Dizisi Bu Aksam Basliyor

Kanal D nin yeni dizisi "Annem" bu akşam 22:15 de başlıyor.

4 Eylül 2007 Salı

Annem Dizisi 1. Bolum Fragmani


Annem Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

Annem Dizisi Duygu Yetis Resimleri














Duygu Yetiş Resimleri (büyültmek içib resme tıklayın)
Duygu Yetiş (Gonca Eğilmez) Annem Dizisi

Annem Dizisi Vehide Gordum ve İlhan Sesen














Annem Dizisi Vehide Gördüm ve İlhan Şeşen (büyültmek için resme tıklayın)

3 Eylül 2007 Pazartesi

Annem Dizisi Resimleri Vahide Gordum ve Talat Bulut














Annem Dizisi Resimleri Vahide Gördüm ve Talat Bulut (Büyük boyut için resme tıklayın)

Annem Dizisi Resimleri














Annem Dizisi Resimleri (büyük boyut için resme tıklayın)

2 Eylül 2007 Pazar

Annem Dizi Muzigi

Kıraç'a ait olan annem dizisi jenerik müziğini indirmek için tıklayın

Annem Dizisi 1. Bolum











Kanal D nin yeni dizisi Annem'in 6 Eylül Perşembe saat 22:00 de yayınlanacak olan 1. Bölümünün Özeti:

Musa ve Zeynep yıllar önce büyük bir aşk yaşarlar ve evlenirler. Ancak Zeynep hamileyken kocasının bir hatasını affedemez ve çocuğundan bahsetmeden Musa’dan boşanır.

Boşandıktan sonra, aileden kalma bir arsaya küçük bir ev yaparak yeni bir hayata başlayan Zeynep pazarda köfte satarak kızını büyütmeye çalışmaktadır. Musa mütaahitlikle başlayan iş hayatına farklı bir yön vererek bakanlığa ve konumu sayesinde rahat bir yaşantıya sahip olur. Zeynep’ten bir daha haber alamayan Musa gazeteci bir kadınla nişanlanır. Kızları Gonca16 yaşına gelmiştir. İyi bir okulda burslu okumaktadır. Zeynep Gonca’ya babasının yıllar önce öldüğünü söylemiştir. Kızının daha iyi şartlarda yaşaması için elinden geleni yapan tek başına hayat mücadelesi vermeye çalışan Zeynep, kardeşi Mehmet’in tüm ısrarlarına ve Gonca’nın yaşının da verdiği asi davranışlarına rağmen Musa’dan asla yardım istemez. Kızından haberi olmayan Musa garip bir tesadüfle gerçekleri öğrendiğinde neler olacaktır.